اسفند 6, 1398

تمیزکردن فیلتر هود آشپزخانه، راحت و مهم!

نظافت و شستشوی فیلتر هود آشپزخانه یکی از سخت‌ترین کارهای نظافت آشپزخانه است. بعد از مدتی استفاده از هود، حفره های درون  فیلتر به طور کامل پر می‌شوند و قابلیت خود را از دست می‌دهند. تمامی هودها فیلتری دارند که مقدار زیادی از چربی و گرد و غباری که گاهی وارد کانال هواکش می‌شود را جذب می‌کند. آلوده‌ترین نقطه هود فیلتر آن است که چربی ها را به خود می گیرد. اگر این فیلتر در زمان مناسب چربی زدایی نشود، به موتور هود فشار می‌آید. پس پاک کردن و شستشوی فیلتر بسیار مهم است. اما از طرفی برای تمیز کردن آن حجم از جرم و چربی زدایی باید روش و شوینده مناسب درست آن را دانست.

قبل از هر چیز باید فیلتر را از هود جدا کنید. روش جدا کردن فیلتر هود بسته به نوع و مدل هود ممکن است متفاوت باشد. بعضی از آنها با پیچ متصل شده‌اند، در حالی که برخی دیگر یک مکانیزم قفل ساده دارند که برای خارج کردن آنها باید کمی قفل را فشار دهید و سپس فیلتر را بلند کنید.

نظافت هود آشپزخانه

روش‌های مختلف برای تمیزکردن هود

جوش شیرین و آب جوش:

چربی زدایی و پاک کردن جرم و گرد و خاک از فیلتر هود آشپزخانه ساده تر از آن است که به نظر می‌رسد. ابتدا قابلمه بزرگی را پر از آب کنید و روی اجاق گاز به جوش بیاورید. بعد جوش شیرین را به آب جوش اضافه کنید. برای احتیاط بهتر است جوش شیرین را به آرامی و به تدریج به آب اضافه کنید، چون با هر بار اضافه کردن، آب شدیدا جوش می‌آید و ممکن است مقداری از آن سر ریز شود. فیلترها را در محلول داخل قابلمه فرو ببرید، در همان لحظه های اول محلول جوش شیرین و آب جوش باعث ذوب شدن و جدایی چربی از فیلتر می‌شود.

نکته: آب حاوی مواد چرب و کثیف فیلتر را در سینک آشپزخانه نریزید.

مایع ظرفشویی و جوش شیرین:

ظرف بزرگی را پر از آب جوش کنید. فیلتر روغنی و کثیف را داخل محلول بگذارید. سپس به مقدار لازم مایع ظرفشویی و به اندازه یک چهارم فنجان جوش شیرین به آن اضافه کنید. حدود ۱۵-۲۰ دقیقه صبر کنید. فیلتر را برداشته و با برس (فرچه) به خوبی تمیز کنید. در آخر فیلتر را با آب شسته و با پارچه تمیز خشک نمایید.

آب داغ و پودر صابون:

فیلتر را داخل ظرف آب داغ قرار دهید. بعد از چند دقیقه پودر صابون را اضافه کنید. بعد از ۱۵-۲۰ دقیقه با کمک برس و محلول بدست آمده، چربی ها را از سطح فیلتر تمیز کنید. این کار را می توانید داخل ظرف روی حرارت هم انجام دهید.

 

این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *