ظروفنشکن پلاستیکی، قیمت مناسبتری در مقایسه با ظروف شیشهای دارند. اما متاسفانه این ظروف، مستعد برای رشد کپک هستند. از سوی دیگر، این ظروف بو را به خود جذب میکنند و تا هفتهها ممکن است این بو باقی بماند و با شستشو معمولی از بین نرود. بوی بد ظروف هنگام استفاده از آنها، باعث ایجاد حس ناخوشایند و آزار مشام میشود. در این مقاله، هومپلاس قصد دارد تا به معرفی نکات طلایی جهت از بین بردن بوی بد ظروف پلاستیکی بپردازد.
اسیدسیتریک لیمو، قدرت بالایی در رفع بوی بد ظروف پلاستیکی دارد. برای از بین بردن بو، کافی است مقداری آب لیمو یا تعدادی برش از آن را درون ظرف قرار دهید.
در این روش باید یک قطعه ذغال تهیه شده از چوب طبیعی را به مدت ۴۸ ساعت درون ظرف قرار دهید.
یکی از سادهترین راهکارهای از بین بردن بوی ظروف، استفاده از نور خوشید است. در این روش، تنها کافی است ظروف را به مدت ۲۴ ساعت در محیطی باز و در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار دهید.
با یک اسفنج آغشته به آب گوجهفرنگی، درون ظرف را بادقت بشویید. اجازه دهید آبگوجه فرنگی به مدت ۱۵ دقیقه روی سطوح ظرف بماند. سپس ظروف را به طور عادی بشویید. این فرآیند را تا زمانی که بو به طور کامل رفع شود، تکرار کنید.
بسیاری از افراد، از پودر قهوه جهت خوشبو کردن داخل اتومبیل استفاده میکند. شاید بیشتر آنها از خواص پودر قهوه جهت از بین بردن انواع بو آگاه نباشند. شما میتوانید با ریختن یک قاشق غذاخوری در ظروف شسته شده، بعد از گذشت ۲ روز، بوی نامطبوع را از بین ببرید.
ظرف پلاستیکی تمیز را با محلولی از آب و وانیل پرکنید. بعد از گذشت یک شب، آب ظرف را خالی کرده و با یک اسفنج آغشته به وانیل آن را تمیز کنید. بعد خشک شدن ظرف شاهد از بین رفتن بو خواهید بود.
بیشتر بخوانید: موثرترین روشهای از بین بردن بوی بد لیوان
استفاده از روزنامه یک روش مناسب و کمهزینه برای خلاصی از شر بوی بد ظروف است. ابتدا ظروف را به طور صحیح با آب و مایع ظرفشویی بشویید. سپس، ظروف را با یک حوله بدون پرز، تمیز خشک کنید. مقداری روزنامه را خرد کنید و درون ظرف قرار دهید و درب ظرف را محکم ببندید. بعد از گذشت ۳ روز، تمام بوی بد به روزنامه جذب میشود.
همه ما دوست داریم که ظروف پلاستیکی، همیشه تمیزی و زیبایی روز اول را حفظ کنند. اما متاسفانه به مرور زمان، ظروف پلاستیکی تغییر رنگ میدهند یا بوی غذا را به خود جذب میکنند. تغییر رنگ ظروف پلاستیکی بر اثر عوامل بسیاری مانند گرما، کثیفی یا کهنگی ایجاد میشود. اگر تغییر رنگ یا بو، ناشی از تغییرات شیمیایی باشد، برگرداندن ظروف به شکل اولیه امکانپذیر نیست.
با رعایت نکات بالا میتوانید به راحتی از شر تمامی بوهای بد ظروف پلاستیکی خلاص شوید. اما همانطور که میدانید، پیشگیری بهتر از درمان است. کثیف رها کردن ظروف به مدت طولانی، اصلیترین علت بوی بد ظروف پلاستیکی است. به همین دلیل، برای پیشگیری از آن و سهولت در شستن آنها، اجازه ندهید ظروف آشپزخانه برای مدت طولانی کثیف باشند؛ زیرا کثیفی ظروف پلاستیکی، زمینه را برای رشد کپک فراهم میکند. از سوی دیگر، قرار دادن ظروف درون فضای تاریک و مرطوب یکی دیگر از عوامل موثر در ایجاد بوی بد ظروف پلاستیکی است.
اگر با رعایت نکات بالا و استفاده از روشهای خانگی، همچنان با مشکل بوی بد ظروف پلاستیکی مواجه بودید، به سراغ فن آخر رفته و با استفاده از آن، زردی و بوی بد ظروف پلاستیکی را از بین ببرید. با انجام گام به گام مراحل زیر، ظروف پلاستیکی مانند روز اول شفاف و تمیز خواهند شد.